Een schone lei


Alweer bijna zomer. Vakantietijd. Laat je huis en haard achter voor oppas, of verblijf je zelf als vakantie-oppas op een locatie?  In beide gevallen kan de volgende opfrisser geen kwaad, namelijk dit punt uit onze spelregels: ‘Het schoon en opgeruimd opleveren van de woning op moment van overdracht’. Logisch toch? Zo lijkt het, maar de praktijk leert soms anders.

Maak schoon weer gewoon

Huiseigenaars dienen hun woning schoon en opgeruimd achter te laten voor de oppas bij aanvang van de oppasafspraak en andersom dient deze weer in tenminste dezelfde staat van properheid te worden opgeleverd aan het einde van de oppasperiode. Een schoon huis - het klinkt vanzelfsprekend maar helaas niet voor iedereen. Voorkom teleurstellingen en bespreek dit met elkaar bij de eerste kennismaking.



Dit alles staat beschreven in de spelregels en voorwaarden waarvoor getekend bij de aanmelding, maar niet iedereen leest die of neemt het even serieus, maar dat is het wel. Een vies huis is voor een oppas een onplezierige start van het verblijf. Tenslotte kom je als huiseigenaar na je vakantie ook graag weer thuis in een schoon huis. Toch? Gun elkaar een schone lei.

Alvast een mooie zomer toegewenst!

Dwinky Huisoppas

Populaire posts van deze blog

Dwinky in België

Zomervakantie. Wegwezen of thuisblijven?

Voorjaar! Regel meivakantie oppas.